Kledingbank

Als u na het betalen van uw vaste lasten geen geld meer heeft om kleding te kopen, kunt u misschien kleding van de Kledingbank krijgen. U moet hiervoor aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Heeft u geen geld meer om kleding te kopen?

De Kledingbank geeft kleren en schoenen aan mensen in nood. Of ga naar een kringloopwinkel. Daar kunt u goedkoop tweedehandskleding kopen.

Neem contact op voor meer informatie. Of ga naar een kringloopwinkel. Daar kunt u goedkope tweedehandskleding kopen. Bijvoorbeeld bij Warenhuis de Kringloop in Drachten of de Simmerwinkel in Oudega.

Toon op kaart (4)
x
Toon op kaart (1)
x

De Kringloop

In de gemeente SMALLINGERLAND, halen wij GRATIS van deur tot deur het herbruikbare huisraad bij u thuis op. De opgehaalde goederen worden verkocht in onze Kringloopwinkel in Drachten.

Bij 'onze gemeente' hebben wij op de milieustraat eigen containers staan. Ook hier worden - in samenwerking met de burgers en de medewerkers van de gemeente - de herbruikbare huishoudelijke goederen voor onze kringloopwinkels ingezameld. U kunt onze container vinden in het midden van de milieustraat.

De Giek
12
9206AT
Drachten
Toon op kaart (1)
x

Jouw Marktkraam Drachten

Bij Jouw Marktkraam huur je je eigen kraam. In je kraam ben jij de baas. Jij bepaalt wat je wilt verkopen. Dat kunnen je spullen zijn die je een tweede leven gunt of je gebruikt je kraam als etalage van je DIY-talenten. Zo kun je iemand anders heel gelukkig maken, terwijl je er zelf aan verdient.

Noordkade
17
9203CC
DRACHTEN
Toon op kaart (1)
x

Kringloopwinkel Hart in Friesland

De kringloopwinkel ?Hart in Friesland? is van en voor iedereen. Dit betekent dat we samen met zijn allen een winkel delen. In onze kringloop slaag je altijd.

De Roef
8 a
9206AK
Drachten
Toon op kaart (1)
x

Be wise Buy wise Drachten

Met de verkoop van tweedehands witgoed en meubels kan de stichting Be wise Buy wise hulp bieden aan kansarme kinderen in Ghana.

Zuidkade
85 a
9203CP
DRACHTEN
Wilt u kleren van de Kledingbank?

Er zijn kledingbanken in Drachten, Sneek, Grou, Joure en Wolvega. Neem contact op voor meer informatie.