Organisaties

Filters
Er zijn 19 resultaten gevonden.
X Begint met: G
Toon op kaart (1)
x

Gameinfo.nl: test je gamegedrag

Test voor jongeren tot 18 jaar om te ontdekken of gamen een leuke hobby is of een probleem.

Gay & Lesbian Switchboard

Landelijke informatie- en adviespunt voor alle vragen met betrekking tot homoseksualiteit, biseksualiteit en transgender leefstijl. Anoniem en vertrouwelijk! Switchboard is onderdeel van het COC, de organisatie voor lesbische vrouwen, homomannen, biseksuelen en transgenders.

Gebiedsteams Smallingerland

Het gebiedsteam is er voor ouders, opvoeders, jongeren, ouderen en professionals die vragen hebben over gezondheid, opvoeden en opgroeien. Het team geeft informatie en advies en biedt lichte vormen van ondersteuning en begeleiding. Heeft u specifieke zorg nodig? Dan kan dit ook door het gebiedsteam worden geregeld.

Moleneind ZZ
95
9203ZX
Drachten

Geld: Politiekeurmerk veilig wonen

Informatie over het Politiekeurmerk veilig wonen. Informatie over soorten inbrekers en het keurmerk.

Gemeente Smallingerland

Via de gemeente kunnen veel verschillende producten en diensten op het gebied van ondersteuning en begeleiding worden geleverd. Informeer bij het WMO-loket en de gebiedsteams welke mogelijkheden er voor u zijn. Ook kunt u direct naar de website van de organisaties die worden genoemd in Samenwijzer.

Gauke Boelensstraat
2
9203RM
Drachten

Gemeente Smallingerland - Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer is schoolvervoer: vervoer of vergoeding van de reiskosten vanaf de woonplek (= de plek waar de leerling langdurig verblijft) naar school en terug.

Gauke Boelensstraat
2
9203RM
DRACHTEN

Gemeente Tilburg

De gemeente Tilburg bestaat uit de Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. De gemeente heeft meer dan 200.000 inwoners, en is daarmee de zesde stad van Nederland.

Stadhuisplein
130
5038TC
Tilburg

Gemeente Wageningen (Stadhuis)

U kunt met uw vragen over zorg en WMO terecht op Startpunt Wageningen in 't Palet.

Markt
22
6701CZ
WAGENINGEN
+31317492440

Gezond verzekerd

Als u een laag inkomen heeft, dan kunt u via uw gemeente een zorgverzekering afsluiten: de Gemeentepolis.
De aanvullende verzekeringen zijn op maat gemaakt.
De premie voor deze zorgverzekering is voordelig omdat de verzekeraar meestal korting geeft en de gemeente vaak een deel van de premie betaalt.

Gauke Boelensstraat
2
9203RM
DRACHTEN

Gezondheidsnet: depressie

Beschrijving van depressiviteit. Informatie over de lichamelijke verschijnselen, de ooraken en de behandeling. Beschrijving van verschillende stemmingsaandoeningen.

Gezondheidsplein: anorexia nervosa

Beschrijving van anorexia nervosa. Informatie over de twee vormen van anorexia nervosa, de oorzaken, de symptomen en de diagnose. Informatie over de sociale en emotionele gevolgen.

Gezondheidsplein: boulimia nervosa

Beschrijving van boulimia nervosa. Informatie over de symptomen, de oorzaken en risicofactoren, de gevolgen en het verloop, de bijkomende stoornissen en de behandelingsmogelijkheden.

Gezondheidsplein: depressie

Beschrijving van een depressie. Informatie over de verschijnselen, de oorzaken, de verschillende soorten depressies en de behandeling. Met verwijzing naar organisaties die hulp bieden bij een depressie. Antwoorden op veel gestelde vragen. Met videofilmpje.

GezondNu: 10 makkelijke tips om meer te bewegen

Tien tips om meer te bewegen.

Gezondverzekerd.nl

De meeste gemeenten bieden een collectieve zorgverzekering aan voor mensen met een laag inkomen, chronische ziekte of beperking: de Gemeentepolis. Meedoen betekent minder betalen voor m??r zorgverzekering.

Dokter Klinkertweg
10 c
8085BS
Zwolle

GGD Gelderland-Zuid, vestiging Rivierenland

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van iedereen, met speciale aandacht voor risicogroepen. Dit doen we door risico's voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van ?lle inwoners te bevorderen. Het werkgebied van GGD Gelderland-Zuid bestaat uit de volgende gemeenten: Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Berg en Dal, Heumen, Maasdriel, Neder-Betuwe, Nijmegen, Tiel, Zaltbommel, West Betuwe, West Maas en Waal en Wijchen.
Daarnaast levert GGD Gelderland-Zuid de jeugdgezondheidszorg voor ouders, kinderen en jongeren van Mook en Middelaar. Het werkgebied omvat ruim 536.000 inwoners.

Kersenboogerd
2
4003BW
Tiel
+31881447399

Goedkooplekker

Goedkooplekker.nl is een receptenwebsite helemaal gewijd aan goedkope recepten. Regelmatig voegen we weer nieuwe recepten toe voor goedkope en smaakvolle gerechten. Naast goedkope recepten, ook culinaire links en andere wetenswaardigheden. Alle recepten op de website gaan uit van vier personen, tenzij anders vermeld. Goedkoop en lekker eten, het kan!

Gratisoptehalen.nl

Op Gratis op te Halen kunt u gratis producten vinden en spullen plaatsen die u zelf gratis wilt weggeven. Gratis op te halen is in feite een online weggeefhoek en weggeefwinkel waar u gratis spullen kunt afhalen en aanbieden. Het doel van Gratis op te Halen is het hergebruik van spullen te stimuleren door aanbieders en vragers bij elkaar te brengen. Hierbij is belangrijk dat er geen financi?le vergoedingen worden gevraagd of geboden. Door hergebruik te stimuleren probeert Gratis op te Halen het milieu te sparen.

Grip op je Dip: dip of depressie

Beschrijving van een dip en een depressie. Informatie over de signalen, de oorzaken, een zelftest en mogelijkheden om hulp te zoeken. Met filmpjes en ervaringsverhalen.