Organisaties

Filters
Er zijn 12 resultaten gevonden.
X Begint met: I
Toon op kaart (1)
x

Iedereen is anders

Heb jij twijfels of vragen over op wie jij valt: op meisjes, jongens of allebei? Twijfel je over wie jij bent: meer een meisje, meer een jongen? Of ben je eruit en w??t je dat je homo-, lesbische, bi- of transgender- gevoelens hebt? Dan is iedereenisanders.nl d? plek voor jou. Hier vind je de beste info en tips over ?anders? zijn.

IkPas

IkPas is een jaarlijks terugkerende actie in Nederland voor tijdelijk geen alcohol drinken. Bijna elk land heeft wel een soortgelijke actie:
Denk aan Dry January in Engeland en OcSober in Australie. Allen hebben ze een zelfde insteek: Gezamenlijk zetten we ons alcoholgebruik even op pauze.
IkPas is een initiatief van de stichting Positieve Leefstijl en wordt financieel mogelijk gemaakt voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Vossenlaan
332
6532BH
Nijmegen

Impuls Kerkrade

Impuls is de welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Kerkrade en Simpelveld. Zelfredzaamheid van mensen en deelname aan de maatschappij zijn de basis voor al onze activiteiten en diensten. Wij bieden hulp, informatie, advies of begeleiding op dat gebied. We leren mensen wat ze z?lf kunnen doen om de regie over hun eigen leven te houden of weer terug te krijgen. Daarnaast stimuleren we mensen om mee te doen in de maatschappij. Daarvoor bieden verschillende activiteiten en diensten aan. Op onze website vindt u een overzicht van onze diensten en activiteiten.

Marktstraat
6
6461CX
KERKRADE
+31455464199

In De Rooden Leeuw

Centrum (geheel draaiend op vrijwilligers) voor ontmoeting en inspiratie. Veel mensen hebben in onze tijd behoefte aan een goed gesprek en aandacht. Dat wordt gerealiseerd door tal van activiteiten en cursussen.

Bogaardenstraat
50
6211SP
MAASTRICHT

Inburgeren: inburgering

Informatie voor inburgeraars over de inburgeringscursus, het inburgeringsexamen en het staatsexamen NT2.

Independer.nl

Independer.nl is een zelfstandig bedrijf met een geheel eigen filosofie.
Heel veel mensen gebruiken Independer.nl voor het vergelijken van verzekeringen, hypotheken en andere financi?le producten op prijs, kwaliteit en voorwaarden.

Celebeslaan
2
1217GV
Hilversum

Independer: zorgverzekering vergelijken

Onafhankelijke organisatie die zorgverzekeringen transparant maakt, vergelijkt en afsluit.

Infobel

Internationale telefoongids met een overzicht van internationale landennummers.

Infolijn Alternatieve Geneeswijzen

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies voor een veilige en zinvolle alternatieve aanpak van uw gezondheidsproblemen? De Infolijn Alternatieve Geneeswijzen informeert u vanuit het consumentenbelang omtrent de mogelijkheden en risico's van de diverse behandelwijzen.

De infolijn verstrekt betrouwbare adressen van artsen en therapeuten voor homeopathie, acupunctuur, natuurgeneeskunde enzovoorts. IAG wil u graag helpen zoeken naar een voor u geschikte behandelwijze en een bekwame arts of therapeut die deze toepast en doet dit het liefst telefonisch.

Infolijn Alternatieve Geneeswijzen is elke werkdag bereikbaar op 088-2424240 van 10:00 - 17:00 uur en op maandagavond van 19:00 - 21:00 uur.

Sch?nbergweg
59
1323GT
Almere

Infolijn Sensoor Lokaal

Bellen met de telefonische hulpdienst kan anoniem, dag en nacht, alle dagen van de week, het hele jaar door. Praten lucht op. Wanneer je pijn hebt of ergens over piekert, op de momenten dat je je alleen voelt of juist blij. Een steuntje in de rug wordt aangeboden. De hulp is vrijblijvend en anoniem.

Inkomenstoeslag

Individuele inkomenstoeslag is geld van de gemeente voor mensen die langere tijd een laag inkomen hebben. U bepaalt zelf waar u het geld aan uitgeeft. Bijvoorbeeld aan het kopen van een nieuwe wasmachine of koelkast. Of u gebruikt de individuele inkomenstoeslag voor het betalen van rekeningen.

Gauke Boelensstraat
2
9203RM
Drachten

Interapy

Interapy is de zorgaanbieder en ontwikkelaar van e-health en online therapie in de geestelijke gezondheidszorg. Met ons aanbod van succesvolle online behandelingen bieden wij zorg van hoge kwaliteit voor de meest voorkomende psychische klachten. Daarnaast levert Interapy een belangrijke bijdrage aan het wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit en kwaliteit van online behandelmethodes.

Kabelweg
21
1014BA
Amsterdam