Organisaties

Filters
Er zijn 20 resultaten gevonden.
X Begint met: O
Toon op kaart (7)
x

Odensehuis Dirk Baron

Het Odensehuis is een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar niets moet en alles mag. En waar je bovenal begrip en steun vindt als je met dementie te maken krijgt. Mensen met (beginnende) dementie en naasten zoals de partner, (klein)kinderen, mantelzorgers, buren en buurtbewoners. Iedereen is welkom.

Burgemeester Wuiteweg
140 b
9203KP
Drachten

Olympia Drachten

Wij zijn er voor praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Mensen die iets maken, die iets doen. De chauffeurs, monteurs, de operators en de orderpickers. De callcenter medewerker, de servicemedewerker en de commercieel medewerker.

Moleneind ZZ
23
9203ZW
DRACHTEN

Onafhankelijke Seniorenvereniging Smallingerland

Het organiseren van sociale, culturele, recreatieve, educatieve en voorlichtende activiteiten.
Gevraagd en ongevraagd advies geven aan overheden, instellingen en organisaties aangaande het seniorenbeleid en de uitvoering daarvan.

Stelpswyk
103
9202BG
Drachten

Ondernemer Internet: startende ondernemer

Informatie voor (startende) ondernemers over zelfstandig ondernemerschap.

Ondernemersvereniging Drachten

Ondernemersvereniging Drachten behartigt de belangen van bedrijven uit de gemeente Drachten|Smallingerland en omstreken. Onze leden zijn veelal gevestigd op de bedrijventerreinen en het kantorenpark. Het accent ligt op het MKB, de industrie en zakelijke dienstverleners.

Onderwijsinspectie: ervaringscertificaat

Beschrijving van een ervaringscertificaat. Informatie over de kwaliteit, de doelstelling van de kandidaat en de conclusie van de assessor, de erkenning van de competenties en beoordelingscriteria. Met praktijkvoorbeelden.

Open Universiteit

De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief hoger afstandsonderwijs.

Valkenburgerweg
177
6419AT
Heerlen

Openbaar Vervoer Reisinformatie

9292 is het merk van REISinformatiegroep bv; de onafhankelijke informatiespecialist voor al het openbaar vervoer in Nederland voor bus, trein, tram, metro en veerboot.

Catharijnesingel
39
3511GC
Utrecht

Opkamers.nl

OpKamers.nl is sinds 2000 de vraag en aanbod website voor studentenkamers in Nederland. Door gebruik te maken van moderne technieken is het mogelijk het zoeken en vooral vinden van kamers te vergemakkelijken.

Or-Quest

Detacheren en opleiden in bouw, infra en techniek

Dopheide
2 a
9202PB
Drachten

Ouders Online: eten met kinderen

Tips voor ouders bij eetproblemen van kinderen.

Oudersuitelkaar

Hier vind je antwoord op heel veel vragen over de scheiding. Klik op het kind van jouw leeftijd.

Oudvit Seniorenbanen

Oudvit Seniorenbanen heeft ruim 15 jaar ervaring in het vinden van werk voor ouderen, 50plus, vutters en gepensioneerden in Nederland. Wij hebben ons ten doel gesteld de oudere werknemer positief onder de aandacht te brengen bij werkgevers. Wij menen dat de oudere werknemers een aanwinst zijn voor bedrijven.
Onze medewerkers vervullen zowel lager-, midden- en hoog kader functies veelal binnen het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Janssenlaan
10 -6
9207JD
Drachten

OV chipkaart: reizen met een visuele beperking

Informatie over het reizen per openbaar vervoer voor reizigers met een visuele beperking.

Vereniging Ouders van een Overleden Kind

De Vereniging Ouders van een Overleden Kind is een landelijke zelfhulporganisatie die lotgenoten met elkaar in contact wil brengen.