Organisaties

Filters
Er zijn 33 resultaten gevonden.
X Begint met: U
Toon op kaart (2)
x

De Uitvaart Informatie Hulplijn

De Uitvaart Informatie Hulplijn is er om snel gewenste informatie te verkrijgen over zaken rondom uitvaartzorg en een overlijden.

Uit in Drachten

De start voor uw bezoek aan Drachten

Gauke Boelensstraat
2
9203RM
Drachten

Uitleg Zorgverzekering

Uitleg over de basisverzekering, eigen risico en eigen bijdrage en wanneer je zorgtoeslag kan krijgen.

Uitvaart Informatie Hulplijn

In het voorjaar van 2002 is de Stichting Centrum voor Uitvaartinformatie (SCU) opgericht. Deze stichting heeft tot doel alle informatie rondom overlijden, uitvaart en nazorg te bundelen en breed beschikbaar te stellen. Aanleiding voor dit initiatief was de ervaring van een aantal instellingen en organisaties dat er grote behoefte bestaat aan ??n loket waar dergelijke informatie wordt aangeboden. Tot dusver is de informatie erg versnipperd waardoor men vaak langs vele adressen moet om antwoorden op vragen te krijgen of deze soms zelfs helemaal niet kan vinden.

De SCU wil hiervoor een oplossing bieden. De stichting heeft geen winstoogmerk en wordt ondersteund door een aantal participanten en Vrienden van de SCU. De SCU heeft speciaal hiervoor de Uitvaart Informatie Hulplijn opgezet. De Uitvaart Informatie Hulplijn is er om snel gewenste informatie te verkrijgen over zaken rondom uitvaartzorg en een overlijden. De Uitvaart Informatie Hulplijn is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken.

De Uitvaart Informatie Hulplijn, een gratis telefoonnummer 0800?4444000 waar iedereen terecht kan met elke denkbare vraag over alles wat te maken heeft met overlijden, uitvaart en nazorg. Daarnaast kunt u uw vraag via onze website of per e-mail info@uitvaartinformatiehulplijn.nl aan ons stellen.

Uitvaartverzekering.nl

Een online kenniscentrum voor alles omtrent een uitvaart, zoals het regelen van een uitvaart, maar ook voor het nalatenschap en het schrijven van een uitvaart toespraak. In 2018 is de website volledig vernieuwd om nog beter de behoefte van de consument te behartigen.

Escudostraat
10
2991XV
Barendrecht

Uitvaartverzekering: kosten van de uitvaart

Informatie van de gemiddelde kosten van de belangrijkste onderdelen van een uitvaart.

Abotec Groep Drachten

Wij vervullen functies bij installateurs en elektrotechnische bedrijven. Daarnaast hebben wij ons toegelegd op de sectoren bouw, jachtbouw, metaal, groenvoorziening en horeca. Voor al deze branches is Abotec d? partner voor uitzendkrachten, payrollers, gedetacheerden en vast personeel.

Stationsweg
58
9201GP
Drachten

Ultima Hora

Nationaal, wereld-, maatschappelijk, sport-, cultuur- en entertainmentnieuws in het Spaans uit de regionale krant van het Paraguayaanse departement Distrito Capital: Ultima Hora.

UMC Utrecht: curettage

Beschrijving van curettage. Informatie over de aandoeningen die vastgesteld kunnen worden.

UMC Utrecht: maagkanker

Beschrijving van maagkanker. Informatie over goed- en kwaadaardige tumoren, de diagnostische onderzoeken, de behandelingsmogelijkheden en de prognoses.

UMCG: arbeidstherapie

Beschrijving van het doel van arbeidstherapie.

UMCG: bypassoperatie

Beschrijving van een bypassoperatie. Informatie over de ingreep, de mogelijke risico's en de nazorg. Met afbeeldingen.

UMCU: anesthesie

Beschrijving van de verschillende vormen van anesthesie. Informatie over de voorbereiding, de gang van zaken en de nazorg. Aandachtspuntenlijst voor de voorbereiding op het gesprek met de anesthesioloog.

Uniek Sporten Smallingerland

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten en bewegen werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Een handicap hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Fonds Gehandicaptensport wil door middel van de website en app Uniek Sporten er voor zorgen dat nog meer mensen met een handicap kunnen genieten van sport en bewegen. Het fonds zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Pas als iedereen met een handicap kan sporten is voor ons de wedstrijd gewonnen.
Uniek Sporten werkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden aan sport voor mensen met een handicap. Deze samenwerkingsverbanden ofwel sportloketten bestaan uit diverse partners en hebben een werkwijze die aansluit bij de regionale behoeften. Mensen met een handicap worden geholpen om een geschikte vorm van sporten of bewegen te vinden. Daarnaast worden sportaanbieders ondersteund die een aanbod hebben of hiermee willen starten. Voor meer informatie kun je terecht bij de contactpersoon in jouw regio. Fonds Gehandicaptensport werkt voor de website en app Uniek Sporten samen met NOC*NSF en De Onderwijsspecialisten. Uniek Sporten wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting BLADT Charity en Fonds NutsOhra.

Unity: coca?ne

Beschrijving van coca?ne, de geschiedenis en de wet. Informatie over het gebruik, de risico's, de dosering, de risico's, de verslaving en het combigebruik met andere drugs.

Universitair Medisch Centrum Utrecht: erfelijkheidsonderzoek

Informatie over de drie belangrijkste manieren van overerving en het doel van het genealogisch onderzoek.

Universitair Pijncentrum Maastricht: ganglion stellatum blokkade

Beschrijving van een definitieve ganglion stellatum blokkade. Informatie over de voorbereiding, de mogelijke bijwerkingen en de prognose..

Universitait Medisch Centrum Utrecht: ICSI

Beschrijving van een ICSI behandeling. Informatie over de voorbereidingsfase, de hormoonbehandeling en de mogelijke complicaties.

Universiteit Leiden: examenvrees

Informatie over de aanpak van examenvrees.

Universiteit Leiden: scriptie schrijven

Tips voor het schrijven van een scriptie. Informatie over de valkuilen en de oplossingen.

Universiteit Leiden: studietips

Oplossingen voor veel voorkomende studieproblemen en adviezen en handige tips ter ondersteuning.

UPCM: acute pijn en chronische pijn

Beschrijving van pijn. Informatie over soorten pijn, de pijnbeleving en de behandelingsmogelijkheden.

UPCM: clusterhoofdpijn

Beschrijving van clusterhoofdpijn. Informatie over de oorzaak, de klachten, de diagnose en de behandelingsmogelijkheden.

UPCM: lumbale sympathicus blokkade

Beschrijving van een lumbale sympathicus blokkade. Informatie over de werking, de mogelijke bijwerkingen en de nazorg. .

Urologen voor U: bloed plassen

Beschrijving van de mogelijke oorzaken en behandeling van bloed in de urine.

US Weekly

Entertainment-, celebrity- en schoonheidsnieuws en de nieuwste trends in de mode uit het meestverkochte Amerikaanse weekblad US Weekly.

US Weekly Magazine

Celebrity-, entertainment- en lifestylenieuws uit het Amerikaanse weekblad US Weekly.

Uthayan

Nieuws uit de neutrale Sri Lankaanse krant Uthayan in het Tamil. De krant is meerdere malen aangevallen, een aantal medewerkers vermoord door paramilitaire groepen en ontvangt regelmatig bedreigingen.

Uw Europa: Europese Unie

Informatie over werken in de Europese Unie.

UWV afdeling Leeuwarden

UWV heeft expertise, kennis en ervaring binnen 4 kerntaken:
Werk: we stimuleren mensen om aan het werk te blijven of nieuw werk te vinden. We werken hierbij samen met gemeenten en private partijen. Werkgevers ondersteunen we bij het vinden van personeel.
Indicatiestelling: we beoordelen volgens vastgestelde criteria ziekte en arbeidsongeschiktheid, als grondslag voor re-integratie en het benutten van participatiemogelijkheden. Uitkeren: we verzorgen tijdig en correct uitkeringen als werken niet of niet direct mogelijk is.
Gegevensbeheer: we zorgen ervoor dat mensen slechts 1 keer gegevens over werk en uitkering aan de overheid hoeven te geven.

Stationsweg
1 11
8911AG
LEEUWARDEN

UWV: vrijwillig verzekeren bij UWV

Beschrijving van de situaties waar vrijwillig verzekeren bij het UWV mogelijk is. Informatie over de voordelen.

UZ Leuven: bouw en werking van het hart

Beschrijving van de bouw en werking van het hart. Informatie over hartafwijkingen. Met afbeeldingen.

UZ Leuven: open ductus Botalli

Beschrijving van een open ductus Botalli. Informatie over de verschijnselen, de behandeling, de controles, de fysieke activiteiten en de erfelijkheid. Met afbeeldingen.