Recht en rechtshulp

Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen. Bijvoorbeeld als u problemen heeft vanwege schade, echtscheiding, lastige contracten of problemen op uw werk. Op zo’n moment is het belangrijk dat u weet wat u moet doen, waar u moet zijn en of u de rechtshulp kunt betalen.

Heeft u juridische problemen?

Bijvoorbeeld door schade, echtscheiding, lastige contracten of problemen op uw werk? Ga naar de website Rechtwijzer en vul de vragen in. Zo weet u wat u moet doen en wie u daarbij kan helpen.

Rechtwijzer

Vul stap voor stap Rechtwijzer in. U krijgt advies over wat u in uw situatie kunt doen en wie u daarbij kunnen helpen.

Heeft u vragen over vreemdelingenrecht?

Neem contact op met het Juridisch Loket of met Vluchtelingenwerk Noord Nederland. Zij weten alles over wetten en regels. Zij kunnen u ook helpen met formulieren en brieven.

Neem contact op met het Juridisch Loket voor meer informatie. Zij kunnen u verder helpen.

Bent u op zoek naar een advocaat? U kunt ook terecht op de website van Advocaten Vreemdelingenrecht. Hier vindt u alle advocaten bij u in de buurt. U vindt daar ook advocaten die andere vreemdelingenzaken behandelen.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Vluchtelingenwerk Nederland Integratiekantoor Smallingerland

Wij bieden maatschappelijke begeleiding en juridische ondersteuning aan vluchtelingen met en zonder een verblijfsvergunning in de gemeenten. We begeleiden Nieuwkomers en Oudkomers in het kader van de Wet Inburgering (WI) en streven naar optimale integratie van vluchtelingen in de Nederlandse samenleving. Ook verlenen we steun bij gezinshereniging of gezinsvormingsprocedures.
Het kantoor in Drachten co?rdineert tevens de werkzaamheden voor de gemeente Ooststellingwerf.

Berglaan
12
9203EG
DRACHTEN
+31512519978

Het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket helpt u met het juiste antwoord op uw juridische vraag. Wij zijn er voor iedereen met een laag inkomen en weinig vermogen.

Onze juristen zijn betrokken bij uw probleem en geven helder advies over bijvoorbeeld ontslag, echtscheiding of de opzegging van uw huur. Via deze site, ons telefoonnummer en in onze vestigingen.

Waarover wilt u iets weten?