Solliciteren

Wilt u solliciteren?

Tips, uitleg en voorbeeldbrieven vindt u op Startpagina Solliciteren. Kijk ook op werk.nl. Daar kunt u in de digitale Werkmap uw cv, sollicitatiebrieven en afspraken bij elkaar houden. Meer tips, ervaringen en persoonlijke verhalen leest u in het Werkblad.

Om beter te leren solliciteren, doet u de Sollicitatietest. Voor advies over loon en salarisonderhandeling, kijkt u op Loonwijzer.

Werk.nl

Op werk.nl kunt u vacatures zoeken, solliciteren en een uitkering aanvragen. De Werkmap, uw persoonlijke pagina op werk.nl, helpt u bij het zoeken naar werk.

Heeft u een sollicitatiegesprek, maar geen geld voor nette kleding?

Als u een laag inkomen heeft, krijgt u bij Dress for Success gratis kleding. Dat gaat zo:

  • Maak een afspraak bij Dress for Success. Neem uw sollicitatie-uitnodiging mee.
  • U krijgt hulp bij het uitzoeken van een set kleding die bij u en bij de functie past. U krijgt de kleding gratis mee en mag deze houden.
  • Wordt u niet aangenomen, gebruik de kleding dan voor een volgende sollicitatie.
  • Wordt u wel aangenomen, dan krijgt u bij Dress for Success gratis een tweede set kleding.
Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Dress for Succes - Leeuwarden

Dress for Success is er voor mensen met een minimuminkomen die onvoldoende financi?le middelen hebben om zich passend te kleden voor een sollicitatie- of acquisitiegesprek.e winkels helpen wij je bij het samenstellen van een nieuwe outfit: deze moet zowel bij de functie als bij jou passen. Zo zorgen we er samen voor dat je representatief op je presentatie of sollicitatiegesprek verschijnt en de kans op een goede eerste indruk niet hoeft te missen.

Emmakade
59
8921AG
Leeuwarden