Woningruil

Wilt u van woning ruilen?

Overleg eerst met uw verhuurder wat er kan en mag. Vaak zijn er speciale regels waar u zich aan moet houden.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

Serviceflat Drachten

U blijft zelfstandig wonen zodat uw privacy gewaarborgd blijft, terwijl ook de mogelijkheid tot het leggen van sociale contacten volop aanwezig is. Daarnaast kunnen andere faciliteiten, zoals de vrije keuze voor het afnemen van een dagelijkse warme maaltijd, die de Serviceflat u biedt, uw woonplezier nog meer vergroten.

Burgemeester Wuiteweg
139
9203KD
DRACHTEN
Toon op kaart (1)
x

Accolade

Prettig wonen op een plek waar je je thuis voelt. Dat is volgens ons het recht van iedereen. Daarvoor mag iedereen bij ons aankloppen. We hebben woningen in en om Drachten, Franeker, Heerenveen, Joure en Sneek. Met een zeer divers aanbod van ongeveer 16.000 betaalbare woningen kan iedereen bij ons terecht. Van alleenstaanden tot startende gezinnen, van jonge mensen met beperkingen tot zorgbehoevende ouderen, van fervente huurders tot potenti?le kopers.

Moleneind ZZ
95
9203ZX
Drachten

Wilt u weten op welke website u aan woningruil kunt doen?

Gebruik de website Woningruil om tot een goede ruil te komen. U kunt er ook een advertentie plaatsen. Misschien heeft uw verhuurder ook een woningruilsysteem.

Rijksoverheid: woningruil

Informatie over woningruil. Informatie over de spelregels.

Woonbedrijf: woningruil

Informatie voor huurders en woningcorporaties die hun huurwoning te ruil aanbieden. Informatie over het zoeksysteem en adverteren. Antwoorden op veel gestelde vragen